Nätverksmingel i företagsamma Falkenberg

 

Foto Fredrik Almryd

Foto Fredrik Almryd

Här kommer min berättelse från ett framgångsrikt Nätverksmingel i Falkenberg!
Det var ett samlat grepp från företagsamheten i Falkenberg som bjöd på en fantastisk dag som fyllde på mina energier. Stort tack till alla er som varit med och arrangerat detta evenemang med cirka 650 deltagare. Allt flöt bra med fika, lunch och pauser i en bra mix. Enda kön jag såg var det till parkeringsautomaten utanför på morgonen, den var lång och automaten långsam, kanske Alexander Bard hade haft en bra
IT lösning på detta :)?

Det var första gången jag hörde Alexander Bard och han imponerade stort men sitt sätt att se på framtiden. När jag hörde honom fick jag en riktigt bra känsla för att med internet, sociala medier och framtida medier kommer vi att lyckas ta tag i våra miljöproblem på ett snabbare och konstruktivare sätt.

Mikael Ahlerup från Astrid Lindgrens värld berättade om ett framgångsrikt företag. Underbar att se att någon vågar välja närproducerat med lokala samarbetspartner trots att det kostar mer! En motto som företaget har är ”Det Kostar att vara på riktigt” det tycker jag är ett äkta miljö företag!

Olof Röhlander var härlig att lyssna på och jag noterade bl.a. detta han sa: Det är tanken som jagar upp mig, inte det att jag mycket att göra. Ja tankarna är bra att ha koll på 😉 Så klappa händerna när ni har oflyt så kanske det hjälper till nya tankar (måsta ses och höras av Olof).

För er som vill ta del detta event finns smakprov på denna länk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.